WERKVOORBEREIDER

, WERKVOORBEREIDER, H2i Isolatie

Over de functie
Binnenkomende projecten worden d.m.v. tekeningen of opgaven van opdrachtgever uitgetrokken en geoffreerd. Na een opdracht bestel je de benodigde materialen voor deze projecten sta je in contact met de chef werkplaats afdeling om het benodigde prefab plaatwerk te laten maken. Je hebt contact en maakt de planning in samenwerking met de projectmanager buitendienst, hebt contact met onze opdrachtgevers en houdt de voortgang van de projecten bij.

Je taken bestaan onder andere uit:
– prijsopgaven aanvragen van benodigde materialen
– offertes opmaken voor (toekomstige) klanten
– klantcontact onderhouden
– planning en aansturing van de productie

Naar wie zijn wij op zoek?
Om de functie van manager / werkvoorbereider / calculator goed uit te kunnen oefenen beschik je over een technische achtergrond in de isolatietechniek en ben je in staat complexe technische offertes goed en snel af te wikkelen. Hiernaast ben je veel in contact met de klant en ben je stressbestendig en flexibel. Hiernaast ben je een allrounder die de mouwen opstroopt sterk is in organiseren/plannen, stressbestendig is en zijn mannetje staat op de werkvloer en tevens prima in staat is met klanten om te gaan. Je hebt een Pro actieve houding, ben georganiseerd en gestructureerd die het een uitdaging vindt mee te helpen een familie bedrijf mee te helpen transformeren naar een modern en krachtig zelfsturende organisatie.

H2I Isolatie wordt door medewerkers en klanten omschreven als een vooruitstrevend partner en werkgever, dat gelooft in duurzame relaties en een organisatie die sociaal betrokken is. Onze medewerkers bevestigen dat het niet een mooi verkooppraatje is, maar zien deze waarden echt terug in de praktijk! Wat verwachten we van jou?

Om binnen onze richtlijnen de functie van manager / werkvoorbereider / calculator goed uit te kunnen voeren, beschik je over:
– Ervaring als werkvoorbereider / leidinggevende / calculator
– Minimaal 5 jaar ervaring in isolatiebranche;
– Kennis van isolatie plaatwerk
– Goede kennis van Office;
– Kennis van Vakware is een pre;
– Geldig VCA-diploma

H2I Isolatie is gespecialiseerd in de productie en plaatsing van Thermisch – Brandwerend en Akoestisch materialen. We zijn altijd bezig om op een zo hoog mogelijke manier kwaliteit te leveren aan het isolatiewerk. Door zelf alsmaar hogere eisen te stellen aan het isolatiewerk en inventief zijn op verschillende gebieden maakt het dat we onderscheidend werken. De uitvoering van de werkzaamheden gebeurt op basis van eerlijkheid, vertrouwen en duidelijke afspraken. Wij houden ons woord. Alle medewerkers en betrokken partijen die uit naam van H2i werkzaam zijn, worden geacht zich te gedragen volgens de normen en waarden van H2i isolatie bv. Onze projecten vinden plaats in binnen en buitenland, als Chef werkplaats / Productieleider ben je echter werkzaam op onze locatie in Moordrecht.

Naast een prettige werkomgeving en leuke collega’s bieden wij:
– Een marktconform salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden;
– Een bonusregeling, afhankelijk van bedrijfsresultaat;
– Reis- en onkostenvergoeding;
– Een pensioenregeling bij pensioenfonds Metaal en Techniek;
– Een contract voor bepaalde tijd met als doel een vast contract in een stabiele organisatie.
– Mogelijkheden tot verdere ontwikkeling bij onze H2i Academy;.

Ben je geïnteresseerd in de bovenstaande functie of wil je meer informatie ontvangen? Solliciteer dan via de mail aan diana@h2ibv.nl of neem telefonisch contact op met Diana via 0655572090

Let's Work Together.

Kom je ook ons team versterken?

, WERKVOORBEREIDER, H2i Isolatie

Diana Spaubeek

Bezoekadres

Kiotoweg 743
3047 BG Rotterdam

MA-VR open | ZA - ZO gesloten

9 am – 6 pm

Get Social.

Welkom bij onze social mediakanalen van H2i Isolatie
Volg ons gerust om op de hoogte te blijven van onze mooie projecten