Over ons 2018-05-22T10:59:31+00:00

Wij zijn een veelzijdig isolatiebedrijf, dat werkt in de tuinbouw, utiliteit en industrie. Het werken in deze sectoren doen wij al vanaf 1960, en we kunnen dus bogen op heel wat jaren ervaring.

Kwaliteit van het opgeleverde isolatiewerk is erg belangrijk. De aangebrachte isolatie moet overal op elkaar aansluiten, zodat geen plekken aanwezig zijn waar warmte of koude alsnog doorgelaten wordt. Tevens moet het opgeleverde isolatiewerk er perfect uitzien. Onze klanten moet met tevredenheid naar zijn geïsoleerde werk kunnen kijken wat tenslotte ook het visite kaartje van de opdrachtgever is.  Doordat wij o.a.de beplating prefab passend maken in onze werkplaats, kan het materiaal op locatie snel en perfect passend worden opgezet.

Tevens leveren wij allerhande prefab aluminium,  RVS,  Plastisol of gegalvaniseerd plaatmateriaal. Indien gewenst kunnen we ook alle materialen leveren voor bijvoorbeeld complete projecten die in het buitenland  geïsoleerd moeten worden, van bevestigingsmaterialen tot de benodigde isolatiematerialen  en plaatwerk.

Door zelf alsmaar hogere eisen te stellen aan het isolatiewerk en inventief zijn op verschillende gebieden maakt het dat we onderscheidend werken en hierdoor de projecten met alle tevredenheid opleveren.

Altijd scherp blijven, klantgericht werken en afspraken nakomen staat bij ons hoog in het vaandel hierdoor kunnen we met tevredenheid kijken naar jarenlange relaties in verschillende factoren van het isolatie vak.

Of het nou een klein of groot project is, of het nou in nationaal of internationaal is we zullen altijd met dezelfde nauwkeurigheid te werk gaan.

iso certificaat -h2ibvEén van de vormen van onderscheidenheid is het behalen van het VCA* certificaat voor H2i isolatie b.v. voor veilig werken en de veiligheids norm in acht nemen op allerlei gebieden. Tegelijkertijd hebben we het ISO 9001 certificaat behaald om zo nog beter als bedrijf te functioneren en klantgericht te kunnen werken.

Het isoleren levert een goede energiebesparing op, verminderd de CO2 uitstoot en verlengd de levensduur van de installatie. Met verschillende calculatie programma’s kunnen we uitrekenen wat u jaarlijks kunt besparen en kunnen we u adviseren welke isolatie materiaal te gebruiken.

Meet Our Team

Rene Hogerheide
Rene HogerheideEigenaar
Anja Bosma
Anja BosmaAdministratie
Gerard Steenbergen
Gerard SteenbergenProjectleider